top of page

List rodičom...

Milá mama a tatino,


Chcel by som Vám touto cestou poďakovať za Vašu lásku a podporu, ktorú od Vás, nie len na mojej hokejovej ceste, denno-denne dostávam. Je to skutočne niečo, čo je pre mňa to najdôležitejšie. Niekedy sa môže zdať, že som na Vaše reakcie príliš výbušný alebo že Vás vôbec nepočúvam, vždy Vás však vnímam aj vnímať budem ako mojich rodičov, nie ako trénerov či kritikov... :)


V každom zápase chcem podať čo najlepší výkon, niekedy sa to podarí lepšie, inokedy horšie. Tak ako u každého človeka, aj u mňa sa menia rôzne emócie. Niekedy som nadšený, sebavedomý, plný energie, naopak inokedy sa cítim neisto, možno trochu smutný alebo unavený. Verte mi však, že všetky pocity, ktoré zažívam sú prirodzené, doslovne ako hovoril mentálny tréner počas našich kempov: „Všetky emócie, ktoré zažívate sú prirodzené, dokonca zdravé!“.


Moje pocity sú vždy prechodné, nevravia nič o mne, mojej výkonnosti, pripravenosti, či mojej budúcnosti. Nehovoria nič ani o vonkajších okolnostiach či ľuďoch, aj keď sa to môže ta v mnohých prípadoch javiť...


Tato a mama, nesnažte sa prosím meniť moje pocity, oni sa menia samé od seba, to je naše základné nastavenie... Nesnažte sa ma teda akokoľvek naprávať. Vo svojej prirodzenej podstate som vždy OK, mentálne zdravý- nech sa deje čokoľvek v mojom živote.


Vaša láska a podpora sú pre mňa vždy tou najlepšou odpoveďou na všetky mojej otázniky a ťažkosti.


Nedovoľte, aby stál šport medzi našim láskavým a úprimným vzťahom!


Chyby, ktoré niekedy robím sú nevyhnutné k môjmu nie-len športovému napredovaniu. Na to, aby som športovo rástol ich jednoducho musím robiť- práve chyby ma posúvajú najviac na mojej športovej ceste.


Neporovnávajte ma prosím s mojimi spoluhráčmi či dokonca s profesionálnymi hráčmi... Každý jeden z nás je unikátom... Aj súčasní hráči NHL boli niekedy tam, kde som momentálne ja... /Presne tak ako napr. aj Zdeno Chára.../ :)


Som vždy sám sebou: jedinečný, celistvý, nemenný vo svojej prirodzenej podstate...


Ja som Váš SYN, nie Váš SEN! :)


Ľúbim Vás a vážim si Vašu bezvýhradnú lásku a celkovú podporu na mojej športovej i životnej ceste.


S láskou


Váš syn :)

Obľúbené príspevky
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Posledné príspevky
Archív
Vyhľadávanie podľa slov
Nasledujte nás
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page